Στιγμιότυπα απ την κοπή της πίττας της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Ήταν μια εγκάρδια και ζεστή βραδιά κατά την οποία πολλοί  φίλοι  της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ συναντήθηκαν επ ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίττας για να ανταλλάξουν ευχές αλλά και απόψεις .

Αναπτύχθηκε μία αξιόλογη συζήτηση γύρω από τον Καλλικράτη και τα προβλήματα που επιφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Βασικός ομιλητής ήταν ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας.

Χαιρετισμούς και ευχές απεύθυναν :  ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας Νίκος Παπαμικρούλης, ο πρώην Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Γρετζελιάς, ο Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος της Δημάρχου Μπάμπης Μπόβος, ο Αντιδήμαρχος Παύλος Κότσιρας, ο επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ Χάρης Τομπούλογλου, η Δημοτική Σύμβουλος Καίτη Παπανίκα.

Συμμετείχαν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, εν ενεργεία και πρώην, καθώς και εκπρόσωποι εξωραϊστικών συλλόγων.

Η μεγάλη παρουσία αλλά και η δυναμικότητα των παρευρισκομένων μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη  να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση με προτεραιότητα την ποιότητα ζωής του πολίτη, για ένα Δήμο αρωγό στον δημότη , για μια Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα καταφύγιο για τον λαό της από την λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής εξουσίας.

Υγ Τα 3 φλουριά της πίττας αντιστοιχούσαν σε 3 βιβλία των συνδημοτών μας λογοτεχνών Ρούλας Κοντέα και Παντελή Ωρολογά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.