Συνάντηση του Άρη Βασιλόπουλου και της Δύναμης πολιτών με το σύλλογο γονέων του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Ν.Φιλαδέλφειας


dynami politon

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 8 Απρίλη ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και στελέχη της Δύναμης πολιτών συναντηθήκαμε με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας. Στη συνάντηση οι γονείς μας ενημέρωσαν για τα κτιριακά προβλήματα του 3ου Λυκείου, τα οποία μάλιστα διαπιστώσαμε την επόμενη μέρα ύστερα από επίσκεψή μας στο ίδιο το σχολείο.

Επιπλέον, ενημερωθήκαμε για το γεγονός ότι από το 2012 υπάρχει άδεια ανέργερσης νέου σχολείου σε οικόπεδο που ανήκει στον ΟΣΚ στον Έσπερο, η οποία όμως δεν έχει προχωρήσει για διάφορους λόγους .

Ως Δύναμη πολιτών δεσμευόμαστε να προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημα των γονέων για ανέργερση νέου σχολείου και για την ένταξή του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Τέλος, δηλώνουμε τη διαφωνία μας με σενάρια και προτάσεις που έχουν κατατεθεί για αξιοποίηση του οικοπέδου του ΟΣΚ για οποιαδήποτε άλλη χρήση από την ανέγερση κτιρίου.

 Το Γραφείο Τύπου

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

This entry was posted in Ανακοινώσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.