Δελτίο τύπου για την επίθεση με γκαζάκια στο περίπτερο της Δύναμης πολιτών


dynami politon

fwtia_eklogiko_1

Στις 3.20 τα ξημερώματα το εκλογικό περίπτερο της Δύναμης πολιτών και του υποψήφιου Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στην πλατεία Πατριάρχου καταστράφηκε ολοσχερώς ύστερα από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενου από μπιτόνι με βενζίνη και τρία γκαζάκια. Η μαφιόζικη αυτή επίθεση, που προφανή στόχο είχε την τρομοκράτησή μας, θα μπορούσε να έχει θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αν εκείνη τη στιγμή υπήρχαν περαστικοί πάνω στην πλατεία.

Τέτοιες ενέργειες έλκουν την καταγωγή τους από τις πιο σκοτεινές και ανώμαλες περιόδους της Ελληνικής ιστορίας και στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Ως Δύναμη πολιτών καταδικάζουμε το γεγονός και καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη της πόλης να κάνει το ίδιο, ώστε να μην επιτρέψουμε την εκτράχυνση της προεκλογικής περιόδου.

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε και να αλλάξουμε την πόλη μας.

Δύναμη πολιτών

υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος

Σάββατο 19 Απρίλη 2014

This entry was posted in Ανακοινώσεις and tagged , , , . Bookmark the permalink.