Εμείς…


της Ευτυχίας Παπαλουκά (υποψήφιας Δημοτικής συμβούλου με τη Δύναμη πολιτών)

ΕΜΕΙΣ, η Δύναμη Πολιτών, δίνουμε τον εκλογικό αγώνα απομακρυσμένοι από

Παπαλουκά Ευτυχία

Παπαλουκά Ευτυχία

αντιλήψεις που υποτάσσουν την πολιτική δράση στα πλαίσια εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων.

Χωρίς να είμαστε οι υπεύθυνοι για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος, με ευθύνη είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία, μαζί με την κοινωνία και για αυτή, ώστε να φέρουμε μία πραγματική ανατροπή προς όφελος της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ η πολιτική δεν είναι άσκηση εξουσίας, είναι η ενεργή και ανιδιοτελής συμμετοχή μας στα κοινά και ταυτόχρονα κάλεσμα σε όλο και περισσότερους να συμπορευτούν δίπλα μας. Πιστεύουμε πως τα συλλογικά οράματα είναι τα μόνα που μπορούν να δράσουν απελευθερωτικά για την κοινωνία σε αντίθεση με τις προσωπικές στρατηγικές που είναι ο κανόνας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γι’ αυτό και είμαστε μία παράταξη με δημοκρατία, συζήτηση, διάλογο και συλλογικές αποφάσεις. Γιατί ακριβώς δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κοινωνία αν εμείς οι ίδιοι δεν μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που προτείνουμε γι’ αυτή.

Γι’ αυτό και όλοι και όλες στη Δύναμη πολιτών, αρχίζοντας από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και φτάνοντας στον καθένα από τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για την υπεράσπιση και την αναγέννηση της πόλης μας, προτάσσοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας σε ρήξη με κατεστημένα συμφέροντα και αντιλήψεις.

Η καταστροφή του εκλογικού μας περιπτέρου από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, πρωτοφανής πράξη βιασμού της δημοκρατικής παράδοσης της πόλης μας, είχε ως στόχο τον εκφοβισμό και την αποδυνάμωση όχι μόνο της Δύναμης Πολιτών, αλλά και όσων τολμούν να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, με αποδέκτες όσους αντιστέκονται και διεκδικούν, ότι θα υποστούν τις συνέπειες μαφιόζικων ενεργειών.

Όμως αυτές οι συμμορίες δεν γνωρίζουν πως έρμαια στην τρομοκρατία είναι μόνο τα άτομα. Αντίθετα, οι συλλογικότητες συσπειρώνονται και ισχυροποιούνται, όταν δέχονται μαφιόζικα χτυπήματα.

ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε και να αλλάξουμε την πόλη μας. Με πείσμα, ενότητα και αποφασιστικότητα θα το πετύχουμε.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.