Πρόσκληση προς τον επικεφαλής της Ένωσης Δημοτών, Λύσσανδρο Γεωργαμλή, σε δημόσιο Debate


logo_dp

Ως Δύναμη Πολιτών καλούμε σε δημόσια διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο υποψήφιων Δημάρχων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και Λύσανδρου Γεωργαμλή. Ειδικότερα, προτείνουμε την πραγματοποίηση του debateσε ανοιχτό χώρο (θεατράκι ΠΠΙΕΔ ή πλατεία Πατριάρχου), με την υποβολή ερωτήσεων από όλους τους δημοσιογράφους της πόλης μας, στις οποίες θα απαντήσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο, καθώς και την απ’ ευθείας μετάδοσή του από τα sitesτης πόλης μας.

Σε αυτό το debate κρίνουμε απαραίτητη και τη συμμετοχή συνδημοτών μας, μέσα από κλήρωση, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Οι θεματικές ενότητες, γύρω από τις οποίες θα διεξαχθεί το debate, προτείνουμε να είναι οι ακόλουθες:

  1. Τοπική Αυτοδιοίκηση
  2. Κοινωνική Πολιτική
  3. Εκπαίδευση
  4. Περιβάλλον
  5. Πολιτισμός και
  6. Γήπεδο ΑΕΚ

Θεωρούμε ότι η διεξαγωγή αυτού του debate θα συμβάλει αποφασιστικά στον δημοκρατικό πολιτικό διάλογο στην πόλη μας και θα καταστήσει γνωστές τις προτάσεις και θέσεις των δύο υποψήφιων Δημάρχων, αφού στη βάση αυτών θα κληθούν οι συμπολίτες μας να εκλέξουν στις 25 Μαΐου τη νέα Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει το Δήμο μας την επόμενη 5ετία.

Είμαστε ανοιχτοί σε μία συζήτηση με την  Ένωση Δημοτών προκειμένου να αποφασίσουμε από κοινού τις επιμέρους λεπτομέρειες της διεξαγωγής του debate.

 Το Γραφείο Τύπου της Δύναμης Πολιτών

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις and tagged , , , , . Bookmark the permalink.